2009. június 18., csütörtök

Bride in the City


Múlt hét végén életem legjobb lánybúcsújának lehettem főszereplője. A főszervező Skinnetic, szárnysegédje B. Boop, valamint Osonka, Tüsi lány, Olasz, Egri lánc, Petyuka és Judy voltak a további résztvevők. Az egész azzal kezdődött, hogy Skinn már több hónapja elvállalta, hogy ő megszervezi ezt a jeles napot. Ezt követően időről időre, sokkoltam szegényt, hogy mi jót is olvastam a témával kapcsolatban, mire ő mindig a sértődés határán lebegett, hogy én nem bízom eléggé benne. Ez kétségtelenül hiba lett volna, de mit tegyek, irányító-ellenőrző vénámat nem tudom tökéletesen a háttérbe szorítani. Ezúton is kérek elnézést drága barátnőm. Hivatásos lánybúcsú szervezőként is megállnád a helyed, ha jelen szakmáddal befuccsolnál!!! KedvesM pár nappal a lánybúcsú előtt kijelentette, hogy ő szegény pára ki van ebrudalva a lakásból, és ezért el is bujdosik, bánatában pedig elmegy pecázni. Én értetlenül álltam a dolog előtt, mondtam is neki, hogy de hát nekem csak este 7re van meghívásom a Ring Cafe elé, nem kell neki elmennie sehova, ha nem akar... De hiába, a főnök mondta a magáét. Ez felkeltette a gyanúpert bennem, de sokat nem foglalkoztam a kérdéssel többet. Inkább feltételeztem, hogy egyszerűen csak meg akar lógni pecázni, és ezt most büntetlenül meg is teheti. Na nem mintha máskor engedélyt kéne kérnie…

El is terveztem aznapra, egy jó fürdő, utána jövök-megyek, teszek-veszek, körmöt festek, estére pedig bebodorított hajjal megjelenek a bulimon. Hogy mekkorát tévedtem.... Kivéve a bodorított hajjal, az megvalósult...Épp a fürdőzés menüpont megvalósítása volt folyamatban, Me konkrétan a víz alatt, amikor csöngetnek. Morcosan jöttem a víz fölé, mégis ki az aki szent szombati pihenőm alatt zavarni merészel, de hagytam, mondván majd elmegy. Aztán hallottam, hogy Petike gyanúsan ugat, és mintha a macska is furcsán nyávogott volna, úgyhogy kipattantam a kádból, megnézni van e valami. A rács előtt egy lány állt, valami furcsa nagy táskával maga előtt. Mire kinyitottam az ajtót, közölte, hogy ő a lánybúcsúra jött, nyissak, majd ezt még a háttérből Skinnetic is megerősítette, egy "de azonnal" felkiáltással, úgyhogy kissé megzavarodottan mentem is a kulcsért. A szimpatikus, fiatal lánnyal beküldtek a kis szobába a csajok, és a gondjaira bíztak, aki több mint másfél órán keresztül masszírozott. Tetőtől talpig, elől, hátul. Szuper volt. Még sosem kaptam ilyen masszázst. Mire befejezte, és kijöhettem a szobából ezek a kis tündér lányok feldíszítették a lakást,rózsaszín lufikkal, egy Szex és New York plakáttal, és felette a felirattal, illetve a konyhába is került egy ilyen, a következő címmel: Sex és Budapest :)


A dekoráció része volt továbbá két nagy lavór koktél, az egyik természetesen Cosmopolitan, a másik Mojito. Véleményük szerint késében voltunk, de max. csak azért mert Judykának el kellett minket hagynia egy rövid időre, úgyhogy villám gyorsan meg is kaptam az első feladatomat, amit a nap során még számos másik követett. Hogy könnyebben menjen a dolog, kaptam egy szuper cuki rózsaszín pólót „Bride int he City” felirattal, valamint cosmo koktél poharat is, csak hogy továbbra is stílusosan ihassam az előírt alkohol mennyiségemet. Az első feladat az volt, hogy ebédet főzzek a hölgyeknek, de rögvest, a tányérra kitett anyagok felhasználásával. Kicsit vacsoracsata filingem volt, de a fütyi tésztából, sonka, túró, tejföl és sajt elegyéből igazán nem volt nehéz isteni tésztát rittyentenem, egy kis cukkinival megspékelve. Nem akarok dicsekedni, csak egy kicsit, de annyira ízlett a lányoknak, hogy habár a tálból kibuggyant a tészta, de estére az egész elfogyott, pedig gondoltam ám KedvesM-re, hogy ő is megkóstolhatja majd. Hát nem. Ebéd után egy kis pihenő következett, majd belekezdtem további feladataim megoldásába. Mindezt úgy, hogy a koktélok bevándoroltak a szoba asztalra, egy kamera pedig vette a mutatványom. Egy rózsaszín dobozban, rózsaszín kártyákon voltak a megoldandók, olyanok mint:- Magyarázd meg KedvesEd-nek, miért nem töltötted otthon az éjszakát, a következő szavak felhasználásával: szárazvirág, busz, mosogatószivacs.

- Magyarázd meg KedvesEd-nek, miért hagytad a gyereket az edzésen, a következő szavak segítségével: fegyverszünet, tigris, ....
- Bekötött szemmel, ismerd fel a kezedbe adott tárgyakat.
- A - rendkívül gusztustalan- tíz éves szex lapból olvass altatót.
- Írd le leendő anyósod tíz legkiválóbb tulajdonságát.
Megnyugtatásul mondhatom, csont nélkül vettem a próbákat :) Jaaa, és minden jól megoldott feladatért ajándékot kaptam, úgy mint muffin sütő könyv és kapszli, pink bojtos végű pálca, egy zacskó óvszer (aminek a későbbiekben még szerepe lesz).

A következő napirendi pont, a Szex és New York kvíz volt, melyre már nem vagyok olyan büszke. Lehettem volna jobb is. Ez szegény drágámon fogja megbosszulni magát, mert muszáj lesz újra megnéznem a sorozatot!!!!
A kvíz előtt viszont még egy feladatom volt. KedvesM-el előzőleg felvettek egy kérdezz-felelek videót, ezt játszották le, nekem pedig jól kellett válaszolnom. Ez is egészen jól sikerült, de azért fogyott a koktél is. Még szerencse hogy Osonka szolidarított velem, és ivott, ha nekem is kellett.
A tesztelősdi után, szépítész kezek alá fogtak, és B. Boop kisminkelt, valamint Tüsi lány segítségével bebodorították a hajam. A Szex és New York tematikához hűen folytatódott az este, kaptam egy barackszín nemüt, és kezdődött a fotózás, mint amikor Carriet a busz oldalára kasírozták. Úgy láttam a csajoknak annyira megtetszett a pózolásom, hogy ők is beszálltak, és nagyon klassz képek készültek. De ezeket természetesen nem teszem közszemlére. ;) Lassan beköszöntött az este, és elkezdtünk készülődni. Hogy hova, én még nem tudtam, de serényen készülődtem. Indulás előtt még egy fontos dolog volt hátra, mégpedig megkaptam az oklevelemet, amit aláírtak a hölgyemények (sőt még a szomszédasszonyom és Petike is), és ebben benne foglaltatott, hogy most már férjhez mehetek nyugodt lélekkel, megfeleltem a kritériumoknak, de arra is vonatkozott egy külön leírás, hogyan kell jövendőbelimet kényeztetnem. Ez után tényleg elindultunk. Kicsit fájlaltam, hogy leszedték a lufijaim nagy részét, mondván kelleni fog még, de mit lehet tenni ennyi cuki erőszakos csajjal??? Egyetlen hiba történt csak indulás előtt. Olasz észrevette, hogy maradt egy üveg rum még bontatlanul, ezért azt ellentmondást nem tűrve bekeverte eper lével, és úti elemózsiaként magához vette. Az utcán négy fellufizott riksa várt ránk. Hát ennél nagyobb élményt keveset tudnék mondani. Őrületesen mókás volt ezekkel végig gurulni kedvenc városom, kedvenc útvonalain. Útközben az italmózsia is fogyott, és nagyon jó hangulatban, sikítozva haladtunk.

Volt pár fontos megállónk is útközben. Az első az Izabella utca, ahol többen együtt koptattuk az egyetemi padokat. Ezt követte a Király utca, ahol ugyebár 27 éven keresztül laktam. A következő stop a Gödör / Erzsébet tér volt, ahol igazán belevághattam fontos feladatomba, miszerint óvszert kellett eladnom holmi gyanútlan férfinépeknek, valamint egy oklevelet aláíratni velük, mely azt tanúsítja, hogy borzasztó veszteség a szingli férfivilág számára, hogy kikerülök a halpiacról. Az aláírások mellé még bókokat is kellett gyűjtenem, ami a sok szép csajszi társaságában igazán nem volt nehéz feladat. Az este végére sikerült az összes gumit eladnom, és több mint háromezer forintot szédítettünk össze. Na de a Gödör után még következett az Andrássy út, ahol végül a Ring Cafénál végeztük kerekes utunkat. A riksás fiúk is nagyon kedvesek voltak, az egy órás utunkra még húsz perc bónuszt is ráhúztak, szóval mondhatom, ezen a napon mindenki engem és minket kényeztetett. A Ringben aztán kicsit leültünk és egyre többünkön elhatalmasodott az egész napi iszogatás hatása. Osonka, Skinn és Olasz haza is mentek egy idő után, de a kemény maggal még elsétáltunk a Corvin tetőre, ahol még soha nem jártam, de most igen. Ám hiányoltam, hogy a fedett részt találtuk csak. Állítólag nyitott is van, de erről nekem még senki nem hozott bizonyítékot. Mindegy is, hiszen mire idáig jutottunk igen-igen foszlányosan érzékeltük a külvilágot. Sokat már nem is maradtunk, pár csípő mozdulatot még bemutattunk a nagyérdeműnek, aztán lezártuk az extra szuper estét. Másnap párszor azért eszembe jutott, hogy nem olyan őrült nagy baj, hogy nincs minden héten lánybúcsúm, főképp, ami az elfogyasztott etil szintre utal, de őszintén köszönöm még egyszer az összes városi lánynak, hogy ilyen széppé tette lányságom utolsó nagy buliját. Találkozunk a következőkön!!!!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Kedves Bride!
Ez aztan a lanybucsu!!!Igy olvasva is olyan volt, mintha ott lettem volna.Most mar en is innen a tavolbol kepzeletben alairom a jovahagyo okleveled :o).Hamarosan latlak!
Csok: Lenocska

Liloocska írta...

Bizony kár, hogy nem jöhettél, hiányoztál ám!!!
De mindent bepótolunk majd az esküvőn :)))

Névtelen írta...

egyébként elmondanám, hogy több pénzért adtad el a gumikat, mint amennyiért vettük őket :)

lehet, hogy nektek korainak tűnt a hazatávozásom, de hidd el, pontosan a legutolsó, még alkalmas pillanatban tettem ezt. az olasz által kevert rumos-epres lötty teljesen betette a kaput. és úristen, az a másnap...

de ezek után nincs semmi kétségem, hogy szombaton az esküvőn mekkora banzáj lesz :DDDDD

skin