2014. június 15., vasárnap

Érted jöttem....

Érte jöttem a FM mánia éremért. persze nem csak az éremért, a futás a lényeg, de őt nagyon akartam. A mai K&H bár időben nem lett sokkal jobb (kb 2 perc) a Vivicittánál, de mégis sokkal kiegyensúlyozottabban ment végig, jobb kedvvel.
Egyszer egy éve már elhatároztam, hogy kell nekem ez a négy évszak FM, de akkor a Balaton előtt lestoppoltam, nem voltam túl jó passzban. Sebaj, lesz jövőre is, és lett is. A Nike nem volt kérdés, hogy megyek-e. Jól éreztem magam, kényelmes tempóban, tartalékokkal sikerült végig futnom és Holló Dóri remek társaságában. A legnagyobb motivációm az volt, hogy Csibi vár a célnál és együtt fogunk befutni. A Balaton FM előtt sokat edzettem, sokat jártam a hegyre, igazi PB lett. Erre ezért vagyok büszke. A Vivicitta előtt elég nyavalygós voltam, fájt a lábszáram, nehezen melegedtem be. Aztán az eleje mégis nagyon ment, megörültem neki, olyannyira, hogy a második felét alig bírtam. De végig mentem, sok sétával. Eszter épp a legjobbkor ért utol, amikor azt fontolgattam, hogy én akkor életemben először, fogom magam és kiszállok. Ez volt Ewillel a második közös nagy verseny, jól vizsgázott, elviselt :* A mai K&H-nak is együtt mentünk neki. Két körön keresztül kísért, végre ő is jó formában :) Kölcsönzött, két évvel ezelőtti váltós rajtszámommal, becsempésztük, vicces volt (BSI szem becsuk, előző mondatot nem olvassa!!!).  Én szerettem a kőrözgetést, szeretem a ligetet, nem volt gondom a fordítókkal, és még az is tetszett, hogy sokat találkoztam szembe az ismerősökkel. Nagyon jól esett a sok szurkolás, köszi érte mindenkinek, különösen Kobza Andrisnak, és a többi Zugflows kispajtásnak :) jó volt látni a csiguszokat is, nektek is köszi a szurkolást. Jó volt tudni, hogy Anschau Petra  mindig valahol a környéken fut, és előre szólt Csibisnak, hogy anya is mindjárt jön :) Köszi Lackó, hogy kijöttetek, sokat jelentett a Csibe ölelgetés és drukkolás. Sok csókkkk Ewilnek a közös körökért, a biztatásért, folyamatos tudósításért.
Kiegyensúlyozottan futni jó, jobb és eredményesebb. Most pedig indulhat a felkészülés a nyárra, reszkess Nagyatád, Szálka, Suhanj6 és a többiek :)

Négy évszak FM mánia 2013-2014
És a jól megérdemelt pihenés :)

Nincsenek megjegyzések: